Dinapigens hjemmeside

Klik her for at komme til forrige update Klik her for at komme tilbage til hovedmenuen Klik her for at komme til næste update

Opgaver

Skulle du have lyst til at se hvordan opgaver ser ud på antropologi, så er her et par stykker. Jeg garanterer ikke for at det hele er forståeligt for alle, men det giver måske en ide om hvad det er antropologer laver ud over at drikke kaffe :-)

De første par år af uddannelsen går med at forholde sig til hvordan andre antropologer forholder sig til deres felt. Derfor er de fleste af opgaverne meget teoretiske. Hvis du vil se noget der relaterer sig mere direkte til den virkelige verden kan du kigge på siden: "Feltarbejde blandt sygeplejersker." Du kan også se opgaven der lægger op til mit feltarbejde og efterfølgende speciale ved at gå ind på siden:"Hvad kan man så blive som Antropolog? "

Intellektuelle ophavsrettigheder [pdf] var min første opgave på Antropologi. -Den er nok en smule ideologisk, men bare rolig den slags forsvinder når teorien tager over.

Funktionsbegrebet [pdf] er nok en smule mere teoretisk. Det er en kort skriveøvelse der tager udgangspunkt i to af antropologiens store mænd tilbage i 40´ne.

Kultur og samfundsanalyse [pdf] er nok også en smule teoretisk, eller i hvert fald med fokus på hvordan en god analyse bør være -teoretisk set-.

Forandring er efter hånden blevet et buzzword indenfor virksomheder, kursusudbydere og generelt "i vores tid".
Min opgave om forandring [pdf] giver et antropologisk bud på hvorfor forandring ikke blot er noget udefrakommende vi må forholde os til, men også noget vi gennem udveksling og forhandlinger i hverdagen er med til at skabe. Opgaven berører også det at vi føler vi lever i en tid med forandringer som aldrig før. Opgaven er fra kurset i organisationsantropologi og udgør en teoretisk diskussion af forskellige tilgange til forandring som fænomen. Apropos buzzword... ;-)

Klik her for at komme til forrige update Klik her for at komme tilbage til hovedmenuen Klik her for at komme til næste update