Dinapigens hjemmeside

Klik her for at komme til forrige update Klik her for at komme tilbage til hovedmenuen Klik her for at komme til næste update

Foredrag, rejser og spændende historier

I august lavede jeg en hjemmeside for en anden antropolog. Hendes hjemmeside www.karenpaatvaers.dk er helt sikkert en kig værd. Der er en række af foredrag som udbydes, samt initiativ til flere rejser som ikke går til de steder hvor turisterne kommer, men i stedet ser på lokalbefolkningen. En del af siden er dog stadig under udarbejdelse, men planen er at der skal komme en udvalg af hidtil ufortalte historier om folk der på den ene eller anden måde har oplevet Danmark set ude fra.

Apropos rejser...

Her er et smukt citat fra Last Change to See. -En fantastisk bog af Douglas Adams og Mark Carwardine. En rejsebeskrivelse skabt af en zoolog og en sciencefiction forfatter der sammen tager ud for at lede efter sjældne dyr.

Citatet beskriver den specielle oplevelse som venter mange af de turister der besøger Bali.

David Attenborough has said that Bali is the most beautiful place in the world, but he must have been there longere than we, and seen different bits, because most of what we saw in the couple of days we were there was awful. It was just the tourist area, i.e. that part of Bali which has been made almost exactly the same as everywhere else in the world for the sake of people who have come all this way to see Bali.

Klik her for at komme til forrige update Klik her for at komme tilbage til hovedmenuen Klik her for at komme til næste update