Dinapigens hjemmeside

Klik her for at komme til forrige update Klik her for at komme tilbage til hovedmenuen Klik her for at se bonusmateriale. -Nærmere betegnet

Munchkin

3 – 6 spillere, men 2 kan fint spille det, selvom det ikke står på den fine pakning. ( i hvert fald i den gamle version)

Der findes efterhånden et utal af Munchkin spil; Munckin Bites, Munckin Fu, Star Munchkin, Munckin Impossible og selvfølgelig Munchkin Blender, som er et godt mix af kortene fra flere af de andre spil. Jeg har kun det originale Munchkin, men har spillet Star Munchkin og Munckin Fu som begge mindede meget om hinanden bortset fra temaerne og dermed selvfølgelig også karikaturtegningerne af den genre der nu en gang var genstand for en god gang Munchkinificering!

Munchkin er sjovt, mest på grund af klicheerne. Det er et Mit-monster-er-større-end-dit-spil hvor overdimensionerede våben ledsages af meget sigende og humoristiske og karikerede illustrationer. Selv reglerne kan få en til at ganske ufrivillig at grine højt. Det er stadig de færeste spil der kan det!

Spillet minder meget om My Dwarfs fly, men har også her indflydelse på de andre spillere, så man kan spollere det for dem, eller -om man vil- hjælpe dem. Hvor man i My Dwarfs fly har mulighed for at genere sine modspillere i fasen inden monsterkampene, er det i Munchkin i stedet UNDER kampene man kan blande sig og have indflydelse på sine modspillere. Man kan vælge at blande sig i kampe man ikke selv er en del af, man kan hjæpe en, eller ændre en kamp som åbenlyst kunne vindes af den ene part, så denne taber stort.

Klik her for at komme til forrige update Klik her for at komme tilbage til hovedmenuen Klik her for at se bonusmateriale. -Nærmere betegnet